Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hubového paprikášu
INGREDIENCIE
500 g
huby
2 ks
cibuľa
1 PL
olej
1 PL
mletá červená paprika
1 PL
ostrý kečup
2 ks
zelená paprika
200 ml
mlieko
20 g
hladká múka
1 ks
žĺtok
podľa chuti
soľ
POSTUP
1.
Na oleji opražíme nasekanú cibuľu a pridáme na kolieska nakrájané huby. Tie sme predtým poriadne umyli. Dochutíme mletou červenou paprikou, mletým čiernym korením, soľou a ostrým kečupom. Dusíme približne 15 minút na miernom ohni a podľa potreby dolejeme trochu vody. Potom pridáme na malé kúsky nakrájanú papriku a dusíme do mäkka.
2.
Vajíčka, múku rozmiešame v mlieku. Túto zmes prilejeme k hubám a za občasného premiešame necháme prejsť varom. Podávame s ryžou.
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.