Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hubového šalátu
INGREDIENCIE
400 g
čerstvé huby
soľ
4 ks
paradajka
ocot
mleté čierne korenie
2 ks
cibuľa
rasca
2 PL
paradajkový pretlak
4 PL
kyslá pochúťková smotana
POSTUP
Najskôr nakrájame huby a povaríme ich v osolenej vode asi 5 minút, potom scedíme. Rajčiaky olúpeme a nakrájame ich. Pridáme k ním cibuľu posekanú nadrobno, pokvapkáme octom, okoreníme mletým čiernym korením, posypeme potlčenou rascou a pokvapkáme rajčiakovým pretlakom. Všetko jemne premiešame a nakoniec polejeme kyslou lahôdkovou smotanou.
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.