Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu huspeniny
Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
2 ks
bravčové nožičky
chvost
kožky
1 ks
koleno
250 g
krkovička
3 litre
voda
6 strúčikov
cesnak
2 ks
vaječný bielok
POSTUP
Chvost, kožky, bravčové nožičky a krkovičku dáme variť do vody. Osolíme a varíme asi 2 hodiny. Po uvarení pridáme očistenú cibuľu, čierne korenie, cesnak a ešte dovaríme, kým sa mäso nebude oddeľovať od kosti. Vývar precedíme, uvarené mäso vykostíme, nakrájame na menšie kúsky a vložíme ho do nádob. V studenej vode rozmiešame bielky, vlejeme ich do vývaru, niekoľko minút povaríme, a potom odstavíme. Pozbierame penu a vývar opäť precedíme. Potom s ním zalejeme pripravené mäso a dáme stuhnúť do chladničky. Huspenina sa môže pripraviť spolu s koreňovou zeleninou, avšak tá sa potom pridáva až po 2 hodinách varenia.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.