Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jabĺk v cestíčku
INGREDIENCIE
2 ks
stredne veľké sladšie jablká
4 PL
hladkej múky
1 ks
vajce
1/2 PL
práškového cukru
trochu
mlieka podľa potreby
trochu
škoricového cukru DrOetker
POSTUP
1.
Najskôr očistíme jablká, okrojime a vyberieme jadrovnik. Nakrájame na kolieska, ktoré máčame v cestíčku a vysmážame na rozpálenom oleji.
2.
Cestičko.. V mise vymiešame múku s vajcom, mliekom, cukrom a štipkou soli do hladka. aby sa nám vytvorilo troška hustejšie cestíčko ako na palacinky a zamiešame. Vyprážame zo všetkých strán.
3.
Horúce dáme najskôr na papierovy obrúsok, aby sme sa zbavili prebytočneho tuku a obaľujeme v škoricovom cukre:-)
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.