Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jahôd
INGREDIENCIE
2 ks
žĺtok
1 ks
vanilkový struk
75 g
kryštálový cukor
600 g
Mascarpone
500 g
jahody
2 ks
mäta
POSTUP
Najskôr pozdĺžne prerežeme vanilkový struk a špičkou noža dužinu vyškrabeme. Cukor prisypeme k žĺtkom, pridáme vanilkovú dužinu a pomocou šľahačka vyšľaháme dopenista. Potom pridáme do žĺtkovej masy mascarpone a riadne zašľaháme. Očistíme jahody a umyjeme ich. Krém môžeme rozdeliť buď do tanierov alebo do pohárov. Plátky jahôd naukladáme na krém a napokon umytou a očistenou mätou ozdobíme.
1 2 3 4 5 ... 13
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.