Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jahôd
INGREDIENCIE
2 ks
žĺtok
1 ks
vanilkový struk
75 g
kryštálový cukor
600 g
Mascarpone
500 g
jahody
2 ks
mäta
POSTUP
Najskôr pozdĺžne prerežeme vanilkový struk a špičkou noža dužinu vyškrabeme. Cukor prisypeme k žĺtkom, pridáme vanilkovú dužinu a pomocou šľahačka vyšľaháme dopenista. Potom pridáme do žĺtkovej masy mascarpone a riadne zašľaháme. Očistíme jahody a umyjeme ich. Krém môžeme rozdeliť buď do tanierov alebo do pohárov. Plátky jahôd naukladáme na krém a napokon umytou a očistenou mätou ozdobíme.
1 2 3 4 5 ... 13
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.