Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jahôd
INGREDIENCIE
2 ks
žĺtok
1 ks
vanilkový struk
75 g
kryštálový cukor
600 g
Mascarpone
500 g
jahody
2 ks
mäta
POSTUP
Najskôr pozdĺžne prerežeme vanilkový struk a špičkou noža dužinu vyškrabeme. Cukor prisypeme k žĺtkom, pridáme vanilkovú dužinu a pomocou šľahačka vyšľaháme dopenista. Potom pridáme do žĺtkovej masy mascarpone a riadne zašľaháme. Očistíme jahody a umyjeme ich. Krém môžeme rozdeliť buď do tanierov alebo do pohárov. Plátky jahôd naukladáme na krém a napokon umytou a očistenou mätou ozdobíme.
1 2 3 4 5 ... 13
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.