Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jahôd
INGREDIENCIE
2 ks
žĺtok
1 ks
vanilkový struk
75 g
kryštálový cukor
600 g
Mascarpone
500 g
jahody
2 ks
mäta
POSTUP
Najskôr pozdĺžne prerežeme vanilkový struk a špičkou noža dužinu vyškrabeme. Cukor prisypeme k žĺtkom, pridáme vanilkovú dužinu a pomocou šľahačka vyšľaháme dopenista. Potom pridáme do žĺtkovej masy mascarpone a riadne zašľaháme. Očistíme jahody a umyjeme ich. Krém môžeme rozdeliť buď do tanierov alebo do pohárov. Plátky jahôd naukladáme na krém a napokon umytou a očistenou mätou ozdobíme.
1 2 3 4 5 ... 13
Vybrali sme pre vás
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.