Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jaterníc
INGREDIENCIE
400 g
bravčové koleno
200 g
bravčová pečeň
400 g
bravčová hlava
200 g
žemľa
200 ml
vývar
200 g
obar
200 g
kože
1 strúčik
cesnak
50 g
soľ
40 g
majorán
mleté nové korenie
muškátový kvet mletý
čierne korenie
POSTUP
1.
Uvaríme všetko mäso a potom ho zomelieme. Nakrájame žemle a prelejeme ich vývarom a tiež zomelieme.
2.
Mäso a žemle zmiešame, osolíme, okoreníme a dôkladne premiešame. Hustotu môžme regulovať vývarom prípadne žemľou.
3.
Zmes naplníme do čriev, uzavrieme špajdľami. Jaternice povaríme zvoľna približne 20 minút.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.