Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jedál s bedľou
INGREDIENCIE
bedľa
trochu
baklažán
50 g
mleté bravčové mäso
1 PL
paradajkové pyré
soľ
mleté čierne korenie
oregano
čerstvá bazalka
tvrdý syr
POSTUP
1.
Väčšiu hlávku bedle očistíme od lístia a malý kúsok baklažánu narežeme na kocky.
2.
Mleté mäso, baklažán a paradajkové pyré dáme do misy, osolíme okoreníme a posypeme oreganom. Všetko zmiešame a vznikne masa, ktorou naplníme bedľu.
3.
4.
Vrch posypeme strúhaným syrom, nasekanou bazalkou a doplniť môžeme kolieskami paradajky. Pečieme v rúre 10-15 minút. Hotovú bedľu položíme na krajec chleba a jemne posypeme syrom, prípadne pokvapkáme olivovým olejom.
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.