Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jedál s bedľou
INGREDIENCIE
bedľa
trochu
baklažán
50 g
mleté bravčové mäso
1 PL
paradajkové pyré
soľ
mleté čierne korenie
oregano
čerstvá bazalka
tvrdý syr
POSTUP
1.
Väčšiu hlávku bedle očistíme od lístia a malý kúsok baklažánu narežeme na kocky.
2.
Mleté mäso, baklažán a paradajkové pyré dáme do misy, osolíme okoreníme a posypeme oreganom. Všetko zmiešame a vznikne masa, ktorou naplníme bedľu.
3.
4.
Vrch posypeme strúhaným syrom, nasekanou bazalkou a doplniť môžeme kolieskami paradajky. Pečieme v rúre 10-15 minút. Hotovú bedľu položíme na krajec chleba a jemne posypeme syrom, prípadne pokvapkáme olivovým olejom.
Vybrali sme pre vás
Snickers tyčinka
Maškrty zo Snickersky
Maškrty zo Snickersky
Niektoré tyčinky sú tak famózne, že dezerty z nich jednoducho musia byť ešte lepšie.
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...