Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jedál z rýb
INGREDIENCIE
1 ks
pstruh
menšia cuketa
maslo s medvedím cesnakom
morská soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
citrón
POSTUP
1.
Rybu očistíme a umyjeme, posolíme zvnútra aj zvonku, posypeme čierným korením a paprikou. Navrch položíme 2 - 3 plátky masla s medvedím cesnakom, ktoré sme si vopred pripravili.
2.
Cuketu umyjeme a pozdĺžne narežeme, naukladáme k rybe, ochutíme soľou a korením. Pečieme vo vyhriatej rúre. Podľa potreby na tanieri pokvapkáme šťavou z citróna.
1 2 3 4 5 ... 39
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.