Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu kapustnice
INGREDIENCIE
400 g
bravčové mäso
1 ks
cibuľa
2 ks
cesnak
1 PL
mletá červená paprika
400 g
kyslá kapusta
150 g
údené mäso
3 ks
údená klobása
huby sušené
soľ
mleté čierne korenie
kyslá smotana
POSTUP
Na oleji speníme cibuľu, pridáme papriku a na kocky pokrájané mäso. Ochutíme a necháme dusiť. Po 30 minútach pridáme kyslú kapustu, najemno nakrájaný cesnak,sušené huby, zalejeme vodou a uvaríme do mäkka. Pred dovarením pridáme celú klobásku / na kolieska ju krájame až po uvarení/. Pridáme aj na kocky pokrájané údené mäso. Na záver pridáme kyslú smotanu.
1 2 3 4 5 ... 7
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.