Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu kapustového šalátu
INGREDIENCIE
1 ks
hlávková kapusta
4 ks
cibuľa
4 ks
uvarené vajce natvrdo
200 g
tvrdý syr
250 ml
kyslá smotana
4 ks
mrkva
3 PL
horčica
150 g
diétna saláma
1 PL
panenský olivový olej
100 ml
mlieko
1 cl
ocot
soľ
POSTUP
1.
Kapustu, cibuľu a mrkvu pokrájame nadrobno. Osolíme, pokvapkáme olejom a necháme chvíľu postáť.
2.
Syr postrúhame a salámu nakrájame na tenké rezance. Všetko zľahka premiešame a rozdelíme do misiek.
3.
Pripravíme dresing zo smotany a z horčice, podľa chuti pridáme ocot a rozriedime mliekom. Šalát polejeme dresingom a ozdobíme pokrájanými vajcami.
1 2 3 4 5
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.