Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu karamboly
Karambola alebo tiež egrešovec oblý je rastlina s plodmi s 0hviezdicovým prierezom. Čerstvé plátky sa dajú použiť ako dekorácia nápojov, dezertov alebo iných pokrmov. Zrelé plody majú žltú farbu a sladkokyslú chuť s jazmínovou arómou a väčšinou má hnedasté okraje. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.