Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu kaviáru
Kaviár sú preosievané a ochutené rybie ikry. Jeho zdrojom je okolie Kaspického a Čierneho mora, Ruska, Iránu, Azerbajdžanu, Kazachstanu a Turkmenistanu. Pravý kaviár sa vyrába z jeseterových rýb. Jeho pôvodná farba je biela, ktorá postupom času šedne až zčerná. Tzv. čierny kaviár je vôbec najdrahším druhom kaviáru. Okrem druhu rýb je dôležitý aj spôsob spracovania. S pridaním soli a konzervačných látok sa síce predlžuje trvanlivosť, no jeho kvalita sa znižuje. Najdrahší a najvzácnejší kaviár vôbec je z ryby vyza veľká. Medzi najkvalitnejšie kaviáre patria druhy Beluga, Sevruga a Osetra. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.