Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu knedle
Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
1/2 kg
polohrubá múka
1 ks
droždie
1 KL
cukor
podľa chuti
mlieko
1 KL
soľ
POSTUP
1.
Z droždia, cukru a asi 200 ml teplého mlieka si urobíme kvások.
2.
Do misy dáme múku, pridáme kvások, soľ a vymiesime stredne husté cesto. Podľa potreby pridávame mlieko.
3.
Cesto necháme vykysnúť asi 1 hodinu na teplom mieste.Tvarujeme knedle, ktoré naparujeme 20 minút.
1 2 3 4 5 ... 17
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.