Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu kokosových pyštekov
INGREDIENCIE
4 ks
vaječný bielok
300 g
práškový cukor
130 g
kokosová múčka
tuk na vymastenie
2 dl
mlieko
50 g
práškový cukor
3 PL
hladká múka
1 balíček
vanilkový cukor
1 KL
mletá zrnková káva
130 g
maslo
POSTUP
Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, zašľaháme doň cukor a v horúcom vodnom kúpeli došľaháme. Do snehu vmiešame kokosovú múčku. Na pomastený plech vrecúškom nastriekame kopčeky, ktoré pri miernej teplote v rúre sušíme. Medzitým si pripravíme plnku. Z mlieka, cukru, múky, vanilínového cukru a kávy uvaríme hustú kašu. Do vychladnutej kaše vmiešame maslo a dobre celú hmotu premiešame. Týmto krémom pospájame kokosové pyšteky.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.