Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu kokosového zákusku
INGREDIENCIE
5 ks
bielok
5 PL
kryštálový cukor
100 g
polohrubá múka
120 g
kokosová múčka
1 KL
prášok do pečiva
300 ml
prevarené studené mlieko
5 ks
žĺtok
5 PL
puding zlatý klas
1 ks
vanilkový cukor
500 ml
mlieko
100 g
kryštálový cukor
250 g
maslo
100 g
práškový cukor
2 ks
prášková šľahačka
300 ml
mlieko studené
4 KL
práškový cukor
2 PL
kokosová múčka
POSTUP
1.
Korpus: bielky vyšľaháme do peny, po lyžiciach pridáme cukor, múku zmiešanú s práškom do pečiva, kokosovú múčku. Upečieme na papieri na pečenie na menšom plechu. Ešte teplý korpus otočíme a polejeme s 300 ml vychladnutým prevareným mliekom.
2.
Plnka: žĺtky, zlatý klas, vyšľaháme v troche mlieka, pridáme vanilkový cukor, kryštálový cukor, zvyšok mlieka a uvaríme na kašu. Necháme vychladnúť. Maslo /heru/ vymiešame s práškovým cukrom a po častiach pridáme vyhladnutú kašu. Vyšľaháme na hladký krém.
3.
Práškovú šľahačku, mlieko a práškový cukor vyšľaháme.
4.
Ukladáme nasledovne: kokosový korpus, žĺtkový krém, šľahačka. Povrch posypeme kokosovou múčkou. Dobrú chuť!
1 2 3 4 5 ... 10
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...