Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu kompótu
Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
2 kg
červené ríbezle
1 kg
cukor
250 ml
voda
250 ml
ocot
1/3 ks
škorica
4 ks
klinčeky
POSTUP
1.
Ríbezle preberieme, opláchneme. Vodu s octom uvaríme a zalejeme ňou ovocie.
2.
Do hrnca dáme trochu vody a cukor, škoricu a klinčeky, necháme prejsť varom a pridáme ríbezle. Povaríme 5 minút, potom zmesou plníme umyté zaváracie poháre. Po naplnení ich obrátime dnom nahor aspoň na pol hodiny.
1 2 3 4 5 ... 8
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.