Pridať recept

Recepty na prípravu krémeša

Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
500 g
lístkové cesto
10 ks
vaječný bielok
1 liter
voda
POSTUP
1.
Rozmrazené lístkové cesto si rozdelíme na dve polovice. Každú si rozvaľkáme na pomúčenej doske a uložíme na plech. Aby cesto neboli príliš nafúknuté, popicháme ho vidličkou.
2.
Potom si z bielkov a zo 150 g cukru vyšľaháme tuhý sneh. V osobitnej miske si vymiešame Zlatý klas s vodou, zvyšným cukrom a vanilkovým cukrom. Dáme variť a za stáleho miešanie uvaríme hustý krém. Keď je puding ešte horúci vmiešame do neho vyšľahaný sneh.
1 2 3 4 5 ... 6