Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu krutónov
INGREDIENCIE
1 ks
cibuľa
30 g
maslo
250 ml
zeleninový vývar
2 konzervy
lúpané paradajky
soľ
kajenské korenie
12 plátkov
bageta
3 PL
pesto
100 ml
smotana na šľahanie
POSTUP
1.
Cibuľu ošúpeme, pokrájame nadrobno a opečieme na rozpálenom masle. Zalejeme vývarom a paradajkami , ochutíme korením a 15 minút varíme bez pokrievky. Krajce bagety natrieme pestom a poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
2.
Rúru vyhrejeme na 200 °C a bagety pečieme na strednej koľajničke asi 4 minúty. Smotanu primiešame do polievky, všetko rozmixujeme a ochutíme. Podávame s bylinkovými krutónmi.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.