Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu kuracej paštéty
INGREDIENCIE
200 g
kuracia pečeň
1 ks
cibuľa
kvapiek
červené víno
soľ
mleté čierne korenie
250 ml
sladká smotana
250 ml
smotana na šľahanie
7 plátkov
želatína
POSTUP
1.
Pripravíme si suroviny.
2.
Kuraciu pečeň orestujeme na cibuli, osolíme, okoreníme.
3.
Rozmixujeme, pridáme smotanu,víno a varíme.
4.
Odstavíme, pridáme plátkové želé, vlejeme do vhodnej formy a necháme vychladnúť. Prikryjeme fóliou a necháme v chladničke stuhnúť aspoň osem hodín.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.