Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu kyslej polievky
INGREDIENCIE
250 g
huby
500 g
zemiaky
5 dl
kyslá smotana
1,25 dl
šľahačka
2 litre
zákvas
múka
polievkové korenie
rasca
kôpor
soľ
zázvor
POSTUP
Oškrabeme nové zemiaky a uvaríme ich s rascou, soľou a hubami, ktoré sme pokrájali nadrobno. V kyslej smotane, šľahačke a zákvase riadne rozmiešame a pridáme do uvarených zemiakov. Na ochutenie pridáme kocku polievkového korenia. Necháme ešte chvíľu povariť a chuť zvýrazníme ešte kôprom a mletým zázvorom. Môžeme podávať s uvareným vajcom.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.