Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu letnej bublaniny
INGREDIENCIE
2 tégliky
biely jogurt
3 tégliky
polohrubá múka
1 téglik
práškový cukor
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
1 ks
prášok do pečiva DrOetker
2 ks
vajcia
čerstvé čerešne
trochu
čokoláda
POSTUP
1.
Suroviny zmiešame, cesto vylejeme na vymastený a pomúčený plech. Na vrch dáme opláchnuté čerešne.
2.
Pomedzi môžeme dať nalámané kúsky čokolády.
3.
Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C asi 30 minút.
4.
Posypeme práškovým cukrom.
5.
Hotovo.
1 2 3 4 5
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.