Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu letného ovocného koláča
INGREDIENCIE
4 PL
práškový cukor
4 ks
vajce
4 PL
múka polohrubá
4 PL
mlieko
2 PL
kakao
4 PL
olej
1/2 balíčkov
kypriaci prášok do pečiva
2 tégliky
kyslá smotana
1 téglik
jemný tvaroh
1 balíček
želatínový stužovač
200 g
ríbezle
červené tortové želé
POSTUP
Žĺtky vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom dopenista. Postupne pridáme mlieko, olej a zmes múky, kakaa a prášku do pečiva. Nakoniec opatrne vmiešame sneh z bielkov. Dáme piecť na vymastený a múkou vysypaný plech na približne 20 minút. Necháme vychladnúť. Z tvarohu, smotany a želatínového stužovača urobíme krém. Pridáme ríbezle a dáme na koláč. Urobíme si podľa návodu želatínu a vylejeme na hotový koláč necháme stuhnúť v chladničke.
1 2 3 4 5 ... 12
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.