Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu lievancov
INGREDIENCIE
200 ml
mlieko
150 g
hladká múka
2 PL
cukor
2 PL
kypriaci prášok
1 ks
vajce
3 PL
olej
maslo
javorový sirup
POSTUP
1.
Všetky suché suroviny dobre zmiešame, v inej miske zmiešame mlieko, vajce a olej. Zmes s mliekom pridáme k suchým surovinám a vypracujeme hladké cesto.
2.
Trochu masla rozpustíme na panvici, vložíme štvrťku cesta a necháme pri nízkej teplote piecť. Dávame pozor, pretože rýchlo tmavnú. Obrátime, keď vrchná strana už nie je tekutá a druhú stranu tiež opečieme dozlata. Výborne chutia s javorovým sirupom.
1 2 3 4 5 ... 12
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...