Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu lievancov
INGREDIENCIE
200 ml
mlieko
150 g
hladká múka
2 PL
cukor
2 PL
kypriaci prášok
1 ks
vajce
3 PL
olej
maslo
javorový sirup
POSTUP
1.
Všetky suché suroviny dobre zmiešame, v inej miske zmiešame mlieko, vajce a olej. Zmes s mliekom pridáme k suchým surovinám a vypracujeme hladké cesto.
2.
Trochu masla rozpustíme na panvici, vložíme štvrťku cesta a necháme pri nízkej teplote piecť. Dávame pozor, pretože rýchlo tmavnú. Obrátime, keď vrchná strana už nie je tekutá a druhú stranu tiež opečieme dozlata. Výborne chutia s javorovým sirupom.
1 2 3 4 5 ... 12
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Sladké dobroty s minimom kalórií
Sladké dobroty s minimom kalórií
5 vynikajúcich dezertov, ktoré si môžete vychutnávať bez výčitiek.
Nabitá kuchárka
Nabitá kuchárka na každý deň
Nabitá kuchárka na každý deň
Inšpirujte sa 70 zdravými receptami, ktoré pre vás pripravilo viac než 40 najlepších slovenských trénerov a osobností...
magické cupcaky
Lahodné recepty na cupcaky a mafiny
Lahodné recepty na cupcaky a mafiny
Nová knižka Magické cupcaky a mafiny od dvoch skúsených cukrárok Paulíny Frankovej a Barbory Húbekovej je plná sladkých...