Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu lievancov
INGREDIENCIE
200 ml
mlieko
150 g
hladká múka
2 PL
cukor
2 PL
kypriaci prášok
1 ks
vajce
3 PL
olej
maslo
javorový sirup
POSTUP
1.
Všetky suché suroviny dobre zmiešame, v inej miske zmiešame mlieko, vajce a olej. Zmes s mliekom pridáme k suchým surovinám a vypracujeme hladké cesto.
2.
Trochu masla rozpustíme na panvici, vložíme štvrťku cesta a necháme pri nízkej teplote piecť. Dávame pozor, pretože rýchlo tmavnú. Obrátime, keď vrchná strana už nie je tekutá a druhú stranu tiež opečieme dozlata. Výborne chutia s javorovým sirupom.
1 2 3 4 5 ... 12
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.