pr článok
Ako pridať do jedla ešte viac lásky? Varte zo slovenských potravín
Podľa akého kľúča si v obchode vyberáte zelenninu alebo mäso na nedeľný obed? Ak sa rozhodnete pre domáce...
-
18.03.2024
Ako pridať do jedla ešte viac lásky? Varte zo slovenských potravín
Podľa akého kľúča si v obchode vyberáte zelenninu alebo mäso na nedeľný obed? Ak sa rozhodnete pre domáce výrobky, do košíka si spolu s nimi vkladáte aj dôležitú ingredienciu. Lásku k Slovensku.
-
17.03.2024Zelená uhorka a neodmysliteľná fólia. Prečo je táto zelenina balená práve takto?Zelená uhorka je pravdepodobne jediná zelenina, ktorá je dodatočne balená. Fólia na nej má špecifickú, dôležitú funkciu. Nie je to náhoda, ale zámer. A hoci sa vám to môže zdať...
-
17.03.2024Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo urobíte? Zjete ju alebo ju vyhodíte? Mnohí ľudia sa pýtajú, čo majú v tejto...
-
17.03.2024Jedna chyba môže zničiť celú polievku! Čo môžete urobiť, aby vývar neskysol?Jedna chyba a na vývar môžete zabudnúť. Čo môžete urobiť, aby neskysol?
Zelená uhorka a neodmysliteľná fólia. Prečo je táto zelenina balená práve takto?
Zelená uhorka je pravdepodobne jediná zelenina, ktorá je dodatočne balená. Fólia na nej má špecifickú,...
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...
Jedna chyba môže zničiť celú polievku! Čo môžete urobiť, aby vývar neskysol?
Jedna chyba a na vývar môžete zabudnúť. Čo môžete urobiť, aby neskysol?
-
17.03.2024
Moja mama dáva na rezne lyžičku tejto suroviny ešte pred obaľovaním! To je dôvod, prečo sú jej rezne vždy krásne šťavnaté a také chutné
Nedeľné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Stačí malá lyžička a tento spôsob si zamilujete! -
16.03.2024
Nalievanie studenej vody na špinavý a horúci hrniec? Túto chybu robí takmer každý! Je to krátka cesta k jeho zničeniu
Neexistuje horšia "kuchynská tragédia" ako pripálený horúci hrniec. Mnohí ľudia ho intuitívne položia do drezu a zalejú studenou vodou. Je to vážna chyba, ktorá skráti jeho životnosť... -
16.03.2024
Toto by sme jedli každý deň! Ak máte doma uhorky, urobte si šťavnaté MÄSO po ZNOJEMSKY! Vďaka tajnej prísade je mäso krásne mäkké a jemné
Dokonalý recept, na víkend ako stvorený! Chutné šťavnaté mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku. -
-
15.03.2024
Jedny z najlepších raňajok. Toto je zdravšie ako obľúbená praženica
Vajíčka na raňajky sú obľúbenou voľbou a existuje mnoho spôsobov ich prípravy. Jednou zo zdravších možností sa ukazuje byť shakshuka, ktorá môže vyhrať nad praženicou, pokiaľ ide... -
15.03.2024
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje sa však, že táto chutná a zdravá zelenina môže byť pre nás v niektorých... -
15.03.2024
Žiadne vajce, žiadne zemiaky a pirohy mäkké ako vatička! Toto sú najlepšie pirohy na svete, iné už nerobím, dnes so sladkými plnkami
Sladký obed aj dezert v jednom! Úžasne jemné a mäkké sladké pirohy tak, ako ich máme najradšej. -
14.03.2024
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré mamy, takže mnohí ľudia sa asi ani nepozastavujú nad tým, prečo to robia,... -
14.03.2024
Ako sa vlastne káva stáva bezkofeínovou? Je to vôbec skutočná káva?
Keď nás zasiahne kofeínový šok, zachvejeme sa a znervóznieme. Tí, ktorí kávu zle znášajú, často žiadajú kávu bez kofeínu. Ale ako vlastne odstrániť super povzbudzujúci stimulant? -
14.03.2024
Plná reštaurácia a menu za 5,50! Čo tu vlastne robím? Martin Novák sa dostal do úlohy psychológa a na záver udelil hodnotenie, aké sme tu ešte nemali. Ale nedostal ho majiteľ
Prešiel som 400km aby som ochutnal dobré jedlo? Šéfkuchár Martin Novák zostal po príchode na Východné Slovensko prekvapený, ale aj nahnevaný. Jeho pomoc v kuchyni nepotrebovali, čo sa stalo? -
14.03.2024
Ako spoznáte, že vajcia nie sú vhodné na konzumáciu? Sedem príznakov
Vajcia sú veľmi zdravé, ale môžu byť aj veľmi škodlivé. Netreba veľa, aby došlo k otrave a žalúdočným problémom. Ako sa tomu môžete vyhnúť? Poradíme vám, na čo si dať pozor...
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?