Pozreli sme sa bližšie na mrazené potraviny: Na toto si treba dať pozor!
Mrazené potraviny sú pohodlné, zdravé a môžu zachrániť deň, keď nemáme čas alebo nápad na varenie. Pri...
-
15.08.2023
Pozreli sme sa bližšie na mrazené potraviny: Na toto si treba dať pozor!
Mrazené potraviny sú pohodlné, zdravé a môžu zachrániť deň, keď nemáme čas alebo nápad na varenie. Pri nákupoch by sme však mali byť ostražití a pozorne kontrolovať, čo si dávame do nákupných košíkov.
-
15.08.2023Žiaden zápach ani spálený olej! Každý, kto robí chlieb vo vajci, by mal toto vyskúšať, chuť úžasnáVyskúšajte originálny recept na výborný chlieb vo vajíčku, ktorý nesprevádza zápach spáleného oleja.
-
14.08.2023Môžeme nechať očistené zemiaky vo vode do druhého dňa? Pomôcť môže jedna surovina!Môžu zostať zemiaky vo vode do druhé dňa? Takto áno!
-
14.08.2023Každý, kto ich ochutná, si ich okamžite zamiluje! Tieto cesnakové prsty trhajú všetky rekordy, prekonajú aj tú najlepšiu pizzu, VIDEORECEPTUrobte hneď dvojitú dávku, také sú dobré!
Žiaden zápach ani spálený olej! Každý, kto robí chlieb vo vajci, by mal toto vyskúšať, chuť úžasná
Vyskúšajte originálny recept na výborný chlieb vo vajíčku, ktorý nesprevádza zápach spáleného oleja.
Môžeme nechať očistené zemiaky vo vode do druhého dňa? Pomôcť môže jedna surovina!
Môžu zostať zemiaky vo vode do druhé dňa? Takto áno!
Každý, kto ich ochutná, si ich okamžite zamiluje! Tieto cesnakové prsty trhajú všetky rekordy, prekonajú aj tú najlepšiu pizzu, VIDEORECEPT
Urobte hneď dvojitú dávku, také sú dobré!
-
13.08.2023
Tajomstvo dokonalého trojobalu, netrhá sa a krásne drží tvar. Žiadne mlieko ani iné prísady, toto je jednotka!
Chystáte sa dnes pripravovať tradičné nedeľné rezne? Ak vás vždy potrápi trojobal, máme pre vás skvelý tip ako sa vždy podarí, aj nové recepty. -
13.08.2023
Vieme, čo treba pridať do ovsenej kaše a zasýti na celé dopoludnie, stačí malá lyžička a navyše chutí oveľa lepšie!
Pridajte si lyžičku tejto suroviny do ovsenej kaše. Zvýrazní jej chuť a výživovú hodnotu. -
12.08.2023
Môj kamarát záhradník mi poradil, ako a prečo musím strihať paradajky v auguste
Riedenie paradajkových listov má svoje opodstatnenie. Tu je zopár dobrých rád, prečo by ste mali strihať paradajky práve teraz. -
-
11.08.2023
Viete, prečo by ste mali dať kuracie mäso do kefíru? Tento tip mám od svokry!
Zapísať, vyskúšať! Perfektný tip, ktorý si určite obľúbite! -
11.08.2023
Takmer každý ich jedáva, no môžu uškodiť: Toto je 7 potravín, ktoré v žiadnom prípade nejedzte nalačno!
Tušíte, ktoré potraviny nie sú vhodné na prázdny žalúdok? Budete prekvapení, určite ich jedávate aj vy! -
10.08.2023
Šálková smotana za pár sekúnd! Stačí jeden hrnček, dve suroviny a pripravíte najlepšiu smotanu na dezerty, do koláčov aj na varenie
Lahodná a nebeská chuť. Tento recept na smotanu sa oplatí poznať! -
10.08.2023
Máte doma tvaroh? Pridajte vajíčko, krupicu a urobte tieto NEBESKÉ tvarohové guľky! Hotové sú za 15 minút, VIDEORECEPT
Jednoduchý sladký obed alebo večera, ktorou potešíte malých aj veľkých. Stačí vám pár surovín a výsledok je úžasný! -
10.08.2023
Olivový olej a káva – je to zdravá kombinácia?
Káva napustená olejom: Už ste o tom počuli? Je to vôbec zdravé? -
10.08.2023
Top šéfkuchári, káva, jedlo i silné témy. Ak chcete byť v gastre uspieť, nevynechajte (ne)konferenciu Gastrolove
Všetci milovníci gastronómie sa stretnú už túto jeseň v Piešťanoch. Kde? Predsa na najoriginálnejšom evente z produkcie portálu Kavickari.sk. (ne)konferencia Gastrolove ukázala, že vie... -
09.08.2023
Môžeme ho zjesť? Každý, kto uvidí sivozelený povlak okolo žĺtka, by mal toto vedieť!
Čo znamená, keď má vajíčko okolo žĺtka sivozelený povlak? Je bezpečné ho zjesť?