Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu makových rezancov
Makové rezance, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Makové rezance, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
400 g
krupicová múka
40 g
masť
40 g
mak
60 g
práškový cukor
1 ks
vajce
podľa chuti
voda,soľ
POSTUP
Do preosiatej múky pridáme vajce, soľ, vodu a vypracujeme tuhšie cesto, ktoré vyvaľkáme na hrúbku stebla, pokrájame na rezance a uvaríme. Uvarené rezance polejeme roztopenou masťou a posypme mletým makom s cukrom.
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.