Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu marhuľového koláča
INGREDIENCIE
300 g
polohrubá múka
200 g
práškový cukor
200 ml
olej
4 ks
vajce
2 balíčky
vanilkový cukor
2 cl
sóda bikarbóna
1 pohár
marhuľový kompót
POSTUP
Do väčšej misy dáme 200 g práškového cukru, 200 ml oleja, 4 vajcia, 2 balíčky vanilkového cukru, 2 ČL sódy bikarbóny. Pomocou elektrického šľahača všetko rozmixujeme a zapracujeme aj 300 g polohrubej múky a marhuľový kompót. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 °C asi 25 až 35 minút. Upečený koláč pocukrujeme a nakrájame na kocky.
1 2 3 4 5 ... 6
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...