Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu marhuľového koláča
INGREDIENCIE
300 g
polohrubá múka
200 g
práškový cukor
200 ml
olej
4 ks
vajce
2 balíčky
vanilkový cukor
2 cl
sóda bikarbóna
1 pohár
marhuľový kompót
POSTUP
Do väčšej misy dáme 200 g práškového cukru, 200 ml oleja, 4 vajcia, 2 balíčky vanilkového cukru, 2 ČL sódy bikarbóny. Pomocou elektrického šľahača všetko rozmixujeme a zapracujeme aj 300 g polohrubej múky a marhuľový kompót. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 °C asi 25 až 35 minút. Upečený koláč pocukrujeme a nakrájame na kocky.
1 2 3 4 5 ... 6
Vybrali sme pre vás
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.
chopping red
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Viete si predstaviť kuchynské vybavenie bez noža? Nôž je jednoducho vec, ktorá nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, či...