Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu marhuľového koláča
INGREDIENCIE
300 g
polohrubá múka
200 g
práškový cukor
200 ml
olej
4 ks
vajce
2 balíčky
vanilkový cukor
2 cl
sóda bikarbóna
1 pohár
marhuľový kompót
POSTUP
Do väčšej misy dáme 200 g práškového cukru, 200 ml oleja, 4 vajcia, 2 balíčky vanilkového cukru, 2 ČL sódy bikarbóny. Pomocou elektrického šľahača všetko rozmixujeme a zapracujeme aj 300 g polohrubej múky a marhuľový kompót. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 °C asi 25 až 35 minút. Upečený koláč pocukrujeme a nakrájame na kocky.
1 2 3 4 5 ... 6
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...