Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu mäsovej nátierky
INGREDIENCIE
3 kg
rajčina
1 kg
paprika
1 kg
mleté bravčové mäso
1 kg
cibuľa
150 g
cukor
100 g
soľ
500 g
horčica
400 ml
olej
5 ks
feferónka
POSTUP
1.
2.
Všetky suroviny pomelieme na mäsovom mlynčeku a varíme v hrnci dve hodiny. Je potrebné dodržať čas varenia, aby sa prebytočná voda vyparila... inak bude nátierka riedka.
3.
Po dvoch hodinách odstavíme a pridáme olej a horčicu, poriadne premiešame a necháme trochu vychladnúť. Potom zmes rozmixujeme v robote na hladkú kašu a plníme do pohárov. Sterilizujeme 10 minút.
4.
Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
Orechové linecké
Linecké koláčiky 5x inak
Linecké koláčiky 5x inak
Základný recept na tradičné linecké koláčiky môžte jednoducho upraviť. Ponúkame vám niekoľko chutných variácií.
Eggnog with
Tekutá sladkosť pre dospelých - vaječný likér!
Tekutá sladkosť pre dospelých - vaječný likér!
Čo by to boli za Vianoce bez vaječného likéru, stromčeka, kapra a darčekov? Ešte doteraz si určite pamätáte, že ste ako...
medovníky
Overené recepty na medovníky, ktoré sa určite vydaria!
Overené recepty na medovníky, ktoré sa určite vydaria!
Aké by to boli vianoce bez voňavých medovníkov. Hľadáte, podľa ktorého receptu upiecť tie ozaj dobré medovníky? Vybrali...