Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu mäsovej nátierky
INGREDIENCIE
3 kg
rajčina
1 kg
paprika
1 kg
mleté bravčové mäso
1 kg
cibuľa
150 g
cukor
100 g
soľ
500 g
horčica
400 ml
olej
5 ks
feferónka
POSTUP
1.
2.
Všetky suroviny pomelieme na mäsovom mlynčeku a varíme v hrnci dve hodiny. Je potrebné dodržať čas varenia, aby sa prebytočná voda vyparila... inak bude nátierka riedka.
3.
Po dvoch hodinách odstavíme a pridáme olej a horčicu, poriadne premiešame a necháme trochu vychladnúť. Potom zmes rozmixujeme v robote na hladkú kašu a plníme do pohárov. Sterilizujeme 10 minút.
4.
Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.