Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu mäsovej nátierky
INGREDIENCIE
3 kg
rajčina
1 kg
paprika
1 kg
mleté bravčové mäso
1 kg
cibuľa
150 g
cukor
100 g
soľ
500 g
horčica
400 ml
olej
5 ks
feferónka
POSTUP
1.
2.
Všetky suroviny pomelieme na mäsovom mlynčeku a varíme v hrnci dve hodiny. Je potrebné dodržať čas varenia, aby sa prebytočná voda vyparila... inak bude nátierka riedka.
3.
Po dvoch hodinách odstavíme a pridáme olej a horčicu, poriadne premiešame a necháme trochu vychladnúť. Potom zmes rozmixujeme v robote na hladkú kašu a plníme do pohárov. Sterilizujeme 10 minút.
4.
Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...