Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu mäsovej nátierky
INGREDIENCIE
3 kg
rajčina
1 kg
paprika
1 kg
mleté bravčové mäso
1 kg
cibuľa
150 g
cukor
100 g
soľ
500 g
horčica
400 ml
olej
5 ks
feferónka
POSTUP
1.
2.
Všetky suroviny pomelieme na mäsovom mlynčeku a varíme v hrnci dve hodiny. Je potrebné dodržať čas varenia, aby sa prebytočná voda vyparila... inak bude nátierka riedka.
3.
Po dvoch hodinách odstavíme a pridáme olej a horčicu, poriadne premiešame a necháme trochu vychladnúť. Potom zmes rozmixujeme v robote na hladkú kašu a plníme do pohárov. Sterilizujeme 10 minút.
4.
Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.