Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu mäsovej rolády
INGREDIENCIE
500 g
bravčové stehno
300 g
morčacie prsia
100 lístky
údená slanina
150 g
hydinové drobky
3 ks
vajce
1 ks
cibuľa
mleté čierne korenie
soľ
olej
POSTUP
1.
Umyté a osušené bravčové stehno rozklepeme na veľký plát, osolíme a okoreníme. Vajcia rozšľaháme, osolíme a upečieme na panvici s rozohriatym olejom.
2.
Omeletu rozložíme na plát bravčového mäsa. Morčacie prsia nakrájame na rezne, osolíme, okoreníme, z obidvoch strán vyklepeme a položíme na omeletu.
3.
Slaninu pokrájanú na malé kocky opražíme na panvici, pridáme nadrobno posekanú cibuľu, hydinové drobky a podusíme ich domäkka. Zmes potom rozložíme na morčacie mäso.
4.
Mäso opatrne zrolujeme a previažeme niťou. Roládu opečieme zo všetkých strán na oleji, preložíme na vymastený pekáč a dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 °C na 50 minút. Podávame s opekanými zemiakmi.
1 2 3 4 5 ... 7
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.