Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu mäsových fašírok
INGREDIENCIE
1 kg
hovädzie mäso
1 ks
cibuľa
3 KL
worchesterská omáčka
2 KL
soľ
2 KL
chilli
POSTUP
1.
Mäso pomelieme.
2.
Cibuľu nastrúhame na pyré.
3.
Mäso, nastrúhanú cibuľu, chilli, soľ a worchesterovskú omáčku zmiešame v mise a necháme aspoň 12 hodín odležať v chladničke.
4.
Potom vytvarujeme placky hrubé asi 2 cm a opekáme z oboch strán na grile alebo panvici (cca 5 minút z každej strany). Podávame so zemiakovým pyré alebo zeleninovým šalátikom.
5.
Dobrú chuť!
1 2 3 4 5
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.