Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu mäsového koláča
INGREDIENCIE
250 g
údené mäso
200 g
kel
7 ks
vajce
3 ks
reďkovka
5 ks
špaldové rožky
150 ml
mlieko
soľ
čierne korenie
bazalka
POSTUP
1.
2.
Rožky nakrájame na malé kúsky a zalejeme mliekom.
3.
Po 15 min. pridáme k rožkom žĺtka zo 4 vajec. Bielka vyšľaháme osobitne.
4.
Ku zmesi pridáme mäso, kel nakrájaný na kúsky, reďkovky a korenie.
5.
Nakoniec pridáme vyšľahaný sneh zo 4 bielkov.
6.
Všetko spolu jemne premiešame.
7.
Do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy dáme polovicu zmesi, navrch uložíme 3 na tvrdo uvarené vajcia rozkrojené na polovicu. Vajcia prikryjeme druhou polovicou zmesi.
8.
Vložíme do vyhriatej rúry na 180 stupňov a pečieme pri tejto teplotie 55 min.
9.
Po upečení necháme koláč poriadne vychladnúť, vyklopíme na tanier a znovu preklopíme na pôvodnú stranu.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.