Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu polievky minestrone
Minestrone, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Minestrone, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
20 g
mrkva
20 g
karfiol
20 g
hrach
20 g
cuketa
20 g
cibuľa
10 g
šalát romanesco
20 g
farebná paprika
2 g
soľ
1 g
mleté čierne korenie
5 g
paradajkový pretlak
100 ml
extra panenský olivový olej
2 g
petržlenová vňať
POSTUP
Cibuľu, cuketu a papriku orestujeme na oleji a následne pridáme pretlak, ktorý taktiež chvíľku restujeme. Takto polievku nadobudne intenzívnejšiu farbu, ale aj chuť. Túto zmes zalejeme vodou a pridáme ďalšiu zeleninu. Privedieme ju k varu. Ako náhle zelenina zmäkne ju ochutíme a osolíme. Ozdobíme petržlenovou vňaťou a olivovým olejom.
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.