Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu mletého mäsa
Mleté mäso, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Mleté mäso, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
100 g
zelené olivy
4 ks
paradajka
2 ks
rožok
600 g
teľacie mäso
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
1 ks
citrón
2 ks
vajce
2 PL
maslo
150 ml
biele víno
2 PL
olivový olej
hladká múka na obaľovanie
petržlenová vňať
soľ
ďumbier mletý
biele mleté korenie
mlieko
muškátový kvet
POSTUP
1.
Zomelieme teľacie mäso aj s rožkami namočenými do mlieka vyžmýkanými a cibuľou. Pridáme pokrájanú petržlenovú vňať, soľ, korenie, prelisovaný cesnak, postrúhanú kôru z citróna a vajcia. Všetko dobre premiešame a necháme aspoň na 2 hodiny odstáť.
2.
Z tejto zmesi vyformujeme tenké rezne, ktoré zľahka obalíme v múke a pomaly opražíme z oboch strán na rozohriatom oleji.
3.
Následne pridáme maslo, prilejeme víno a chvíľku prikryté podusíme. Vložíme ošúpané a pokrájané paradajky a vykôstkované olivy. Budeme dusiť minimálne 15 minút.
1 2 3 4 5 ... 14
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.