Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu nátierky
Nátierka, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Nátierka, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
250 g
tvaroh
1 ks
syr v črievku
125 g
bryndza
podľa chuti
mletá červená paprika
podľa chuti
cesnak
trochu
pažitka
POSTUP
Do misky vložíme 250 g jemného tvarohu, pridáme 1 balenie topeného syra v črievku a všetko dobre vymiešame. Do zmesi postupne zapracujeme bryndzu. Nátierku vyšľaháme pomocou ručného mixéra s metličkou. Podľa chuti môžeme pridať mletú červenú papriku alebo prelisovaný strúčik cesnaku. Hotovú nátierku vložíme do chladničky a necháme aspoň hodinu odležať. Podávame s tmavým chlebom posypanú nasekanou pažítkou.
1 2 3 4 5 ... 44
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.