Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu nepečenej torty
INGREDIENCIE
1 ks
piškóty
250 g
mak
250 g
práškový cukor
100 ml
rum
100 g
mleté vlašské orechy
100 g
maslo
1/2 ks
pomaranč
šľahačka
pomarančový lekvár
čokoládová poleva
POSTUP
1.
Mak sparíme v horúcej vode, osušíme a pomelieme. Maslo vymiešame s cukrom dopenista, pridáme mak, rum, orechy a postrúhanú pomarančovú kôru. Do pripravenej formy uložíme vrstvu piškót, na ňu natrieme makový krém.
2.
Tortu dáme do chladničky stuhnúť. Vychladnutú tortu vyklopíme, natrieme lekvárom a polejeme čokoládovou polevou. Podávame so šľahačkou.
1 2 3 4 5 ... 10
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.