Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu nepečenej torty
INGREDIENCIE
1 ks
piškóty
250 g
mak
250 g
práškový cukor
100 ml
rum
100 g
mleté vlašské orechy
100 g
maslo
1/2 ks
pomaranč
šľahačka
pomarančový lekvár
čokoládová poleva
POSTUP
1.
Mak sparíme v horúcej vode, osušíme a pomelieme. Maslo vymiešame s cukrom dopenista, pridáme mak, rum, orechy a postrúhanú pomarančovú kôru. Do pripravenej formy uložíme vrstvu piškót, na ňu natrieme makový krém.
2.
Tortu dáme do chladničky stuhnúť. Vychladnutú tortu vyklopíme, natrieme lekvárom a polejeme čokoládovou polevou. Podávame so šľahačkou.
1 2 3 4 5 ... 10
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.