Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu nepečenej torty
INGREDIENCIE
1 ks
piškóty
250 g
mak
250 g
práškový cukor
100 ml
rum
100 g
mleté vlašské orechy
100 g
maslo
1/2 ks
pomaranč
šľahačka
pomarančový lekvár
čokoládová poleva
POSTUP
1.
Mak sparíme v horúcej vode, osušíme a pomelieme. Maslo vymiešame s cukrom dopenista, pridáme mak, rum, orechy a postrúhanú pomarančovú kôru. Do pripravenej formy uložíme vrstvu piškót, na ňu natrieme makový krém.
2.
Tortu dáme do chladničky stuhnúť. Vychladnutú tortu vyklopíme, natrieme lekvárom a polejeme čokoládovou polevou. Podávame so šľahačkou.
1 2 3 4 5 ... 10
Vybrali sme pre vás
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...
Grilovaný hermelín
Syry, ktoré milujú gril
Syry, ktoré milujú gril
5 receptov na takmer okamžitý kulinársky pôžitok v podobe horúcich syrov priamo z grilu.
Ríbezľový koláč
10 najlepších ríbezľových koláčov
10 najlepších ríbezľových koláčov
Kyselkavé ríbezle v zajatí sladkého cesta desaťkrát inak.