Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu nepečenej torty
INGREDIENCIE
1 ks
piškóty
250 g
mak
250 g
práškový cukor
100 ml
rum
100 g
mleté vlašské orechy
100 g
maslo
1/2 ks
pomaranč
šľahačka
pomarančový lekvár
čokoládová poleva
POSTUP
1.
Mak sparíme v horúcej vode, osušíme a pomelieme. Maslo vymiešame s cukrom dopenista, pridáme mak, rum, orechy a postrúhanú pomarančovú kôru. Do pripravenej formy uložíme vrstvu piškót, na ňu natrieme makový krém.
2.
Tortu dáme do chladničky stuhnúť. Vychladnutú tortu vyklopíme, natrieme lekvárom a polejeme čokoládovou polevou. Podávame so šľahačkou.
1 2 3 4 5 ... 10
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...