Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu opekaných zemiakov
INGREDIENCIE
1 kg
malé zemiaky
soľ
250 g
tvaroh
1 konzerva
paradajkový pretlak
trochu
mlieko
mleté čierne korenie
múka na zahustenie
provensálske korenie
olej
POSTUP
1.
Zemiačky v šupe dobre umyjeme, osolíme a dáme na vymastený plech do rozohriatej rúry
2.
Medzitým v panvici alebo v hrnci roztopíme tvaroh, pridáme trochu mlieka, soli a korenia.
3.
Upečené zemiačky vyberieme a dáme na teplé miesto.
4.
Do roztopeného tvarohu pridáme paradajkový pretlak a zahustíme múkou. Dobre prevaríme.
5.
Nakoniec ochutíme korením a provensálskym korením.
6.
Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.