Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu ovsenej kaše
INGREDIENCIE
250 ml
smotana na šľahanie
600 ml
mlieko
120 g
ovsené vločky
50 g
vlašské orechy
60 g
krupicový cukor
100 g
sušené slivky
soľ
POSTUP
1.
Necháme zovrieť mlieko so štipkou soli, pridáme ovsené vločky a prudko varíme za stáleho miešania 2 minúty a následne teplotu zmiernime a varíme vločky domäkka asi 10 minút.
2.
Cukor vmiešame do horúcej ovsenej kaše a pridáme posekané orechy a sušené slivky. Ovsenú kašu servírujeme horúcu v hlbokých tanieroch a polejeme ju smotanou.
1 2 3 4 5 ... 7
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.