Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu palaciniek s mäsom
Palacinky s mäsom, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Palacinky s mäsom, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
1 liter
mlieko
500 g
polohrubá múka
3 ks
vajce
soľ
mleté čierne korenie
2 PL
cukor
4 PL
olej
1 kg
bravčové mäso mleté
1 konzerva
paradajkový pretlak
2 strúčiky
cesnak
2 ks
cibuľa
soľ
grilovacie korenie
oregano
mletá červená paprika
syr
POSTUP
1.
Najprv si pripravíme palacinky, zmiešame všetky suroviny na palacinkové cesto a na panvici opečieme, už nemusíte pridávať toľko oleja na panvicu, lebo cesto ho už ma a tak sa vám nebudú lepiť.
2.
3.
4.
Plnka: Ja si mäso meliem doma tak mám istotu, čo tam je pomleté. Už pri mletí som pridala cibuľu, cesnak, korenie, soľ, červenú papriku a nechala chvíľu odležať.
5.
Do cibule opraženej dosklovita pridáme mleté mäso, keď je už skoro hotové pridáme pretlak a ešte trochu grilovacieho korenia, oregano a soľ podľa chuti. Pridáme asi 2 dcl vody a ešte chvíľku podusíme a hotovo.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Plníme postupne palacinky, ukladáme na plech, zvyšok mäsa alebo šťavy vylejeme na vrch a posypeme strúhaným syrom. Pečieme asi 25 minút na 200 stupňoch.
12.
13.
14.
15.
16.
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.