Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu paprikovej nátierky
INGREDIENCIE
3 kg
kápia
1 kg
cibuľa
200 g
paradajkový pretlak
3 ks
štipľavé papričky
10 PL
cukor
4 PL
soľ
2 dl
ocot
1 liter
olej
POSTUP
1.
2.
3.
Očistenú kápiu a cibuľu pomelieme v kuchynskom robote. Potom dáme do hrnca, pridáme ostatné suroviny a dusíme 2 hodiny, aby sa voda odparila.
4.
5.
Necháme potom trochu vychladiť a rozmixujeme v kuchynskom robote na hladkú kašu, ktorú potom plníme do pohárov a sterilizujeme 10 minút pri 80 stupňov.
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.