Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu perkeltu
Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
400 g
bravčové mäso
1 ks
cibuľa
40 g
masť
1 ČL
mletá červená paprika
2 ks
paprika
2 ks
rajčiak
soľ
1 PL
kečup
POSTUP
1.
Mäso z pliecka pokrájame na kocky. Cibuľu posekáme nadrobno a speníme na masti. Pridáme mletú červenú papriku, pokrájané mäso, opražíme, trochu podlejeme a podusíme.
2.
Pridáme pokrájané papriky bez jadrovníkov a neskôr aj olúpané a pokrájané rajčiaky. Osolíme a udusíme do mäkka. Nakoniec pridáme kečup a podávame.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.