Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu perníka
Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
300 g
cukor
450 g
polohrubá múka
1 balíček
prášok do pečiva
1 balíček
vanilkový cukor
1 PL
jedlá sóda
1,5 PL
kakao
2 ks
vajce
120 g
roztopené maslo
12 PL
mlieko
450 g
jablko
80 g
maslo
80 g
cukor
1 PL
kakao
1 PL
mlieko
1 PL
škrobová múčka
POSTUP
1.
V miske zmiešame múku, cukor, prášok do pečiva, vanilkový cukor, jedlú sódu a kakao. Pridáme roztopené maslo, vajce, mlieko a šúpané na jemno nastrúhané jablká.
2.
Suroviny dobre premiešame a cesto rozotrieme na vymastený plech a upečieme. Vychladnutý perník polejeme čokoládou polevou. Na prípravu polevy musíme škrobovú múčku rozpustiť vo vodnom kúpeli.
1 2 3 4 5 ... 10
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.