Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu physalisu
Physalis, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Physalis, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
Physalis, alebo tiež mochyňa peruánska alebo židovská čerešňa, je rastlina so žlto-oranžovými bobuľami. Plody sú v papierovitom nafúknutom kalichu, po dozretí má sivozelenú farbu a chráni plody. Nemal by sa preto odstraňovať až do doby konzumácie. Jesť sa môžu iba zrelé plody, nezrelé sú toxické. Bobule majú sladkokyslú chuť, sú šťavnaté a osviežujúce. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.