Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu plnenej cibule
INGREDIENCIE
800 g
cibuľa
200 g
šampiňóny
2 PL
mlieko
1 ks
žemľa
20 g
slnečnicový olej
150 g
paradajka
100 g
šunka
mleté čierne korenie
voda
soľ
POSTUP
1.
Cibuľu ošúpeme a vložíme do osolenej vriacej vody a varíme 15 minút. Scedíme a ostrým nožom a lyžičkou vyberieme vnútro.
2.
Do mlieka namočíme zemľu.
3.
Na panvici s rozohriatým olejom speníme vnútro cibuľ, pridáme šampiňóny nakrájané na plátky. Opražíme, pridáme nadrobno nakrájané paradajky a chvíľu podusíme.
4.
Pridáme roztlačenú žemľu, šunku nakrájanú na drobné kúsky a okoreníme, osolíme. Dobre premiešame.
5.
Zmesou plníme vnútra cibúľ a vložíme do zapekacej misy, ktorú sme potreli olejom.
6.
Pečieme prikryté v stredne horúcej rúre 20 minút a potom 10 minút odkryté.
7.
Podávame so zemiakovou kašou alebo varenými zemiakmi.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.