Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu plnených kuracích pŕs
INGREDIENCIE
100 g
ementál
100 g
kuracia šunka
100 ml
biele víno
200 ml
hydinový vývar
4 ks
kuracie prsia
1 PL
maslo
2 PL
olivový olej
2 PL
hladká múka
biele mleté korenie
soľ
pažitka
POSTUP
1.
Rozrežeme kuracie prsia a zľahka ich naklepeme. Osolíme, okoreníme a dáme na ne plátok šunky a syra. Plátky mäsa preložíme, sklepneme tĺčikom a upevníme špáradlami alebo ihlami. Kusy mäsa obalíme v múke a vložíme ich na rozohriatý olej a opečieme.
2.
Pridáme maslo, podlejeme troškou vína a vývarom, dáme ich do vyhriatej rúry a prikryjeme. Za občasného podlievania budeme dusiť domäkka približne 40 minút.
3.
Keď je mäso hotové odstraníme ihly alebo špáradla a kúsky mäsa prekrojíme. Plnené kuracie prsia podávame preliate šťavou, spolu s varenými zemiakmi a zeleninou.
Vybrali sme pre vás
Varené vajíčka
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Ako bude vyzerať vaše vajíčko po 3, 4 až 10 minútach varenia v slanej vode? Odpoveď nájdete vo videu:
Rýchly hrnčekový
5 super rýchlych dezertov na každý deň
5 super rýchlych dezertov na každý deň
Päť video-návodov ako rýchlo uspokojiť chuť na sladké.