Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu plodov mora
INGREDIENCIE
450 g
lasagne
200 g
mozzarella
400 g
údená treska
100 g
krevety
100 g
filety z platesy
600 ml
mlieko
60 g
maslo
60 g
múka
60 g
strúhaný parmezán
1 ks
pór
1 ks
citrón
2 PL
med
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
POSTUP
1.
Tresku a platesu rozoberieme na kúsky a zbavíme kostí, pridáme krevety a ochutíme citrónovou šťavou, korením a soľou.
2.
Na panvici rozpálime maslo, pridáme nakrájaný pór a pražíme asi 8 minút. Pridáme múku a ešte minútku pražíme za stáleho miešania. Potom vlejeme mlieko, premiešame a pridáme ešte med a nahrubo nastrúhanú mozzarellu. Necháme dusiť 3 minúty. Nakoniec do omáčky pridáme rybiu zmes.
3.
Do zapekacej misy ukladáme vo vrstvách predvarené lasagne a na ne rybiu omáčku tak, aby bola posledná vrstva rybia omáčka. Navrch nasypeme parmezán a pečieme pri teplote 180°C 30 minút.
1 2 3 4 5
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.