Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu podlesníkov
Podlesníky, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Podlesníky, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
250 g
hladká múka
7 ks
zemiaky
4 ks
cibuľa
2 ks
cesnak
4 ks
vajce
1 KL
červená paprika
trochu
majoránka
1 štipka
soľ
trochu
olej na vyprážanie
POSTUP
1.
Zemiaky aj cibuľu olúpeme a rozmixujeme. Do zmesi pridáme hladkú múku, vajcia, cesnak, papriku a majoránku. Dobre premiešame.
2.
Z cesta dávkujeme kôpky, ktoré dáme do horúceho oleja, rozmiestnime na celú panvicu a vyprážame z oboch strán.
1 2 3 4 5 ... 11
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.