Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu pórového šalátu
INGREDIENCIE
600 g
pór
30 g
maslo
100 ml
hovädzí vývar
100 ml
ocot
100 ml
voda
1 PL
olej
štipiek
soľ
štipiek
cukor
štipiek
mleté čierne korenie
POSTUP
Pór očistíme, dobre umyjeme, pokrájame na kolieska, ktoré krátko podusíme na rozpustenom masle. Potom ho podlejeme vývarom a znovu dusíme asi 4 minúty. Takto pripravený pór zalejeme zálievkou pripravenou z octu, vody, oleja, soli, cukru a korenia. Zľahka premiešame a podávame k varenému mäsu.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.