Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu pudingového koláča
INGREDIENCIE
1 balíček
lístkové cesto
1 balíček
okrúhle piškóty
1 kg
jablko
500 g
hrušky
150 g
kryštálový cukor
1 liter
mlieko
3 balíčky
vajce
1 ks
puding zlatý klas
maslo
100 g
vlašské orechy
mletá škorica
POSTUP
1.
Lístkové cesto rozdelíme na polovice. Jednu vyvaľkáme a uložíme na vymastený plech. Jablká a hrušky očistíme a nastrúhame. Na cesto poukladáme piškóty, vrstvu jabĺk a hrušiek, posypeme cukrom, škoricou a orechmi. Z mlieka, vanilkového cukru a Zlatého klasu uvaríme puding. Uvarený puding nalejeme na jablká a hrušky. Na koláč dáme druhú polovicu vyvaľkaného lístkového cesta. Potrieme roztopeným maslom a pečieme cca 30-40 min. pri teplote 180 stupňov.Vo video-ukážke môžete vidieť postup prípravy receptu na jablkovo-pudingový koláč od 50 s.
2.
http://videoalbumy.azet.sk/videorecept/YPG8ULD4vvm8zzMD/
1 2 3 4 5 ... 14
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...