Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu pudingového koláča
INGREDIENCIE
1 balíček
lístkové cesto
1 balíček
okrúhle piškóty
1 kg
jablko
500 g
hrušky
150 g
kryštálový cukor
1 liter
mlieko
3 balíčky
vajce
1 ks
puding zlatý klas
maslo
100 g
vlašské orechy
mletá škorica
POSTUP
1.
Lístkové cesto rozdelíme na polovice. Jednu vyvaľkáme a uložíme na vymastený plech. Jablká a hrušky očistíme a nastrúhame. Na cesto poukladáme piškóty, vrstvu jabĺk a hrušiek, posypeme cukrom, škoricou a orechmi. Z mlieka, vanilkového cukru a Zlatého klasu uvaríme puding. Uvarený puding nalejeme na jablká a hrušky. Na koláč dáme druhú polovicu vyvaľkaného lístkového cesta. Potrieme roztopeným maslom a pečieme cca 30-40 min. pri teplote 180 stupňov.Vo video-ukážke môžete vidieť postup prípravy receptu na jablkovo-pudingový koláč od 50 s.
2.
http://videoalbumy.azet.sk/videorecept/YPG8ULD4vvm8zzMD/
1 2 3 4 5 ... 13
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.