Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu pudingového koláča
INGREDIENCIE
1 balíček
lístkové cesto
1 balíček
okrúhle piškóty
1 kg
jablko
500 g
hrušky
150 g
kryštálový cukor
1 liter
mlieko
3 balíčky
vajce
1 ks
puding zlatý klas
maslo
100 g
vlašské orechy
mletá škorica
POSTUP
1.
Lístkové cesto rozdelíme na polovice. Jednu vyvaľkáme a uložíme na vymastený plech. Jablká a hrušky očistíme a nastrúhame. Na cesto poukladáme piškóty, vrstvu jabĺk a hrušiek, posypeme cukrom, škoricou a orechmi. Z mlieka, vanilkového cukru a Zlatého klasu uvaríme puding. Uvarený puding nalejeme na jablká a hrušky. Na koláč dáme druhú polovicu vyvaľkaného lístkového cesta. Potrieme roztopeným maslom a pečieme cca 30-40 min. pri teplote 180 stupňov.Vo video-ukážke môžete vidieť postup prípravy receptu na jablkovo-pudingový koláč od 50 s.
2.
http://videoalbumy.azet.sk/videorecept/YPG8ULD4vvm8zzMD/
1 2 3 4 5 ... 14
Vybrali sme pre vás
polievka z kyslej
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Z kvasenej kapusty väčšina z nás robieva iba tradičnú kapustnicu. Vyskúšajte aj mrkvovú, či fazuľovú :) Z tradičných...
Getting ready for
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Zapájate deti do práce v kuchyni? Varenie s deťmi patrí k novodobým trendom a na trhu je k dispozícii množstvo...
Close-up of
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Do cesta ste pridali kypriaci prášok do pečiva a výsledný koláč nie je vôbec mäkký, nadýchaný a ani sa nepodobá na ten...