Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu pudingového koláča
INGREDIENCIE
1 balíček
lístkové cesto
1 balíček
okrúhle piškóty
1 kg
jablko
500 g
hrušky
150 g
kryštálový cukor
1 liter
mlieko
3 balíčky
vajce
1 ks
puding zlatý klas
maslo
100 g
vlašské orechy
mletá škorica
POSTUP
1.
Lístkové cesto rozdelíme na polovice. Jednu vyvaľkáme a uložíme na vymastený plech. Jablká a hrušky očistíme a nastrúhame. Na cesto poukladáme piškóty, vrstvu jabĺk a hrušiek, posypeme cukrom, škoricou a orechmi. Z mlieka, vanilkového cukru a Zlatého klasu uvaríme puding. Uvarený puding nalejeme na jablká a hrušky. Na koláč dáme druhú polovicu vyvaľkaného lístkového cesta. Potrieme roztopeným maslom a pečieme cca 30-40 min. pri teplote 180 stupňov.Vo video-ukážke môžete vidieť postup prípravy receptu na jablkovo-pudingový koláč od 50 s.
2.
http://videoalbumy.azet.sk/videorecept/YPG8ULD4vvm8zzMD/
1 2 3 4 5 ... 13
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.