Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu pusiniek
Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
1 KL
vanilkový cukor
2,25 dl
krupicový cukor
1 ks
vaječný bielok
1 KL
cukrárske kvasnice
1 PL
škrobová múčka
POSTUP
1.
Tuhy sneh vyšľaháme z bielka a primiešame vanilkový a krupicový cukor. V ďalšej miske zmiešame škrobovú múčku a kvasnice (uhličitan amónny) a pridáme ju k snehu.
2.
Plech vystelieme papierom na pečenie a naň rozložíme pomocou 2 lyžíc 30 kopčekov pripravenej zmesi. Budeme ich piecť v strednej časti rúry pri teplote 150°C. Ak sú hotové pusinky mali by byť na dotyk suché.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.