Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu ragú
INGREDIENCIE
1 ks
cibuľa
1 ks
zeler
2 ks
karotka
1 ks
pór
750 ks
králičie mäso
100 g
šampiňóny
2 PL
paradajkový pretlak
2 ks
klinčeky
1 ks
bobkový list
soľ
4 PL
červené víno
trochu
citrónová šťava
1 KL
petržlenová vňať
3 PL
vývar
POSTUP
1.
Cibuľu, zeler, karotku a pór nakrájame na hrubo. Nahrejeme hrniec. Mäso opečieme zo všetkých strán do hneda. Pridáme zeleninu, hríby a paradajkový pretlak. Dusíme 1 minútu.
2.
Korenie vmiešame do ragú a s priklopenou pokrievkou varíme na najnižšom stupni. Po asi 40 minútach pridáme červené víno a citrónovú šťavu. Po ďalších 20 minútach skontrolujeme, či je v hrnci dostatok tekutiny. Podľa potreby môžeme podliať vývarom.
3.
Nakoniec ešte raz dochutíme a posypeme petržlenovou vňaťou.
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.